Posted in tsunamishaklee, Uncategorized

2017 Surviving Year

15871671_1403410073027088_8740366080385658818_n

Ayen bukan ahli ekonomi hebat yang mampu nak ramal ape nak jadi dengan ekonomi negara kita. Ayen bukan business women yang dah untung juta-juta macam pakcik hot dalam cerita #isterituanihsan yang ada rumah besar istana atau kereta bmw, poshe beraturr dalam garaj. Yang best ada Myvi cute je parking paling tepi mungkin untuk Kak Maznah pergi ke pasar. Hihi.

Continue reading “2017 Surviving Year”

Advertisements
Posted in Shaklee Activity

Kelas Blog Cikgu Joe ~ Siri 1

Hari ni Ayen excited sangat dapat menghadirkan diri Kelas Blog anjuran SuperMom. Sampai malam tadi pon tak lena tidur excited punya pasal…hihi. Ini kali kedua Ayen dapat hadirkan diri sama-sama belajar bersama sahabat Shaklee yang lain menuntut ilmu secara eksklusif dengan Cikgu Joe; sifu blog hebat yang memang terkenal di kalangan warga supermom dan susur galurnya. Tengok saja blog Diet Diet Sihat hasil air tangan Cikgu Joe. Berapa ratus ribu “viewer” yang bertandang ke blognya dan of course hasil dari blognya memang lumayan. Penulisan mantap, fakta tak boleh disangkal belum tengok lagi grafik hebat yang membuat kita tergedik-gedik nak tekan untuk membaca. Inilah ilmu yang Ayen cari-cari untuk memantapkan skill berblog Ayen. Bila dah dapat peluang keemasan macam ni baik kita grab! Kalau nak attend kelas diluar sana mahal kosnya.

Sambil-sambil tunggu geng lain, kita berselfie dulu dengan Cikgu Joe
Sambil-sambil tunggu geng lain, kita berselfie dulu dengan Cikgu Joe

Continue reading “Kelas Blog Cikgu Joe ~ Siri 1”