Kelas Blog Cikgu Joe ~ Siri 1

Hari ni Ayen excited sangat dapat menghadirkan diri Kelas Blog anjuran SuperMom. Sampai malam tadi pon tak lena tidur excited punya pasal…hihi. Ini kali kedua Ayen dapat hadirkan diri sama-sama belajar bersama sahabat Shaklee yang lain menuntut ilmu secara eksklusif dengan Cikgu Joe; sifu blog hebat yang memang terkenal di kalangan warga supermom dan susur galurnya. Tengok saja blog Diet Diet Sihat hasil air tangan Cikgu Joe. Berapa ratus ribu “viewer” yang bertandang ke blognya dan of course hasil dari blognya memang lumayan. Penulisan mantap, fakta tak boleh disangkal belum tengok lagi grafik hebat yang membuat kita tergedik-gedik nak tekan untuk membaca. Inilah ilmu yang Ayen cari-cari untuk memantapkan skill berblog Ayen. Bila dah dapat peluang keemasan macam ni baik kita grab! Kalau nak attend kelas diluar sana mahal kosnya.

Sambil-sambil tunggu geng lain, kita berselfie dulu dengan Cikgu Joe

Sambil-sambil tunggu geng lain, kita berselfie dulu dengan Cikgu Joe

Continue reading