Derita Sakit Tumit Berakhir Selepas Amalkan Supplement Shaklee

 

Ada tak di kalangan anda yang pernah merasa sakit sangat di bahagian tumit. Lebih-lebih lagi pada waktu pagi. Nak memijak lantai untuk ke bilik air pon dah terasa seksa, hanya Allah sahaja yang tahu. Kalau lawan lumba lari dengan kura-kura pon “confirm” kalah mati.

Kali ini jom kita baca kisahΒ dari Pn. Nadia Ezdanie Norazman yang menderita sakit tumit.Β  Beliau terpaksa menelan painkiller untuk menahan kesakitan yang ditanggung malah kesakitan yang dialami mengganggu hobi beliau yang suka melancong. Jom kita soroti kisah kali ini.

Continue reading

Advertisements

Tiada Lagi Sakit Tumit dan Bacaan Darah Tinggi Turun Ke Paras Normal Selepas Konsisten Vivix

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pernah sakit tumit? Ish dengar je macam biasa-biasa. Tapi bila kena nak berjalan rase menyucuk dekat tumit tu. Nak ke bilik air walau dekat setapak dua terpaksa pegang dinding. Itu baru cerita sakit tumit. Kalau blood pressure meroket lagi bahaya. Kalau tidak dikawal boleh mengundang stroke. Jadi kali ini Ayen kongsikan kepada anda Testimoni Vivix dalam menangani masalah kesihatan ini. One for all lah katakan jadi pemilihan untuk consume Vivix Shaklee oleh Puan Arbayiah memang tepat! Jom baca kisah beliau.

14525091_1126273874129573_417098370279931995_o Continue reading