Vivix Shaklee Sumber Resveratrol Paling Hebat Yang Pasti Buat Anda Teruja

12687968_10208375000923298_8997636008021664167_n

Pasti ramai yang nak tahu tentang kehebatan Vivix Shaklee. Ramai yang kenal pada nama sahaja dan sudah pasti pada harganya. Katanya mahal betul ke? Jika dibandingkan dengan harga Nasi Ayam atau Western Food Kedai AAA memang la terasa mahalnya. Cuba bandingkan dengan kos rawatan untuk Kanser, Stroke, atau Kencing Manis. Lagi-lagi sekarang semua kos hospital dah naik harga. Tapi yang paling penting adalah nikmat kesihatan tu yang paling manis. Betul tak? Ayen biarkan jawapan itu anda yang jawab. Tepuk dada tanya hati. Gituuu.

Continue reading

Kencing Manis Ancaman Buat Rakyat Malaysia

Diabetes atau kencing manis adalah penyakit popular menyerang rakyat Malaysia. Diabetes merujuk kepada bacaan gula (glukosa) dalam badan kita yang melebihi paras normal. Gula merupakan sumber tenaga bagi badan kita tetapi jika berlebihan akan menyebabkan masalah kesihatan. 1 daripada setiap 7 orang dewasa di Malaysia menghadapi Kencing Manis. Jika gejala ini tidak dibendung tidak hairan jika angka ini semangkin mengecil. Apa yang amat ditakuti penyakit kencing manis mampu mengucar-kacirkan seluruh sistem dalam badan. Pesakit Kencing Manis lebih terdedah kepada masalah sakit kronik yang lain seperti serangan jantung, kegagalan buah pinggang, strok, kerosakan saraf, gengrane kaki, buta, gout, high blood pressure dan macam-macam lagi.

poster-kecing-manis

Continue reading

Resveratrol Terkandung dalam Vivix Shaklee Senjata Hebat Buat Pesakit Kanser Ini

Berjuang melawan kanser memerlukan kekuatan serta semangat yang tinggi bukan sahaja oleh pesakit itu sendiri, tetapi juga ibubapa, sanak saudara yang berada disekeliling. Apatah lagi perasaan seorang ibu Saadiah Arbain yang tidak pernah putus asa berikhtiar dan berdoa serta yakin bahawa anaknya boleh pulih kembali dengan izin Allah walaupun anak beliau menghidapi penyakit Barah tahap 4 yang sangat kritikal.

wp-image-542390150jpg

Continue reading

Resveratrol? Apakah ini?

VIVIX SANGAT KAYA DENGAT RESVERATROL

Apa pula Resveratrol ni?bunyi macam pentrol je kan.

Resveratrol adalah salah satu bahan yang dicampurkan untuk menghasilkan Vivix. Ia satu sebatian semulajadi yang terdapat dalam sesetengah tumbuhan, buah-buahan, biji, anggur dan produk dari anggur.

Vivix Shaklee

Vivix Shaklee


Seperti terkandung dalam info grafik ini, Resveratrol mempunyai aktiviti polifenolik dan antioksidan yang didapati berpotensi meningkatkan kesihatan dan kesejahteraana hidup. Kajian juga menunjukkan bahawa resveratrol melawan penuaan selular dan memanjangkan jangkahayat sel selular, yang mungkin mempunyai kesan positif ke atas DNA, kesihatan selular, dan metabolisme.

Jadi tak hairanlah bagi mereka yang konsisten consume Vivix Shaklee mampu tampil 25 tahun lebih muda dari usia sebenar dan taraf kesihatan mereka semakin meningkat!

resveratrolSebelum mengambil apa-apa product yang mempunyai kandungan resveratrol tinggi anda perlu tahu beberapa perkara.

  • kandungan resveratrol mesti lah dari sumber semulajadi dan selamat untuk diambil.
  • 99% pure trans resveratrol
  • Jenama produk mesti la confirm selamat. Ambil saja vivix shaklee sebab memang ada ujian klinikal dan landmark study yang comprehensive membuktikan shaklee product benar2 selamat dan berkesan.
  • PREGGY WOMEN TAK BOLEH AMBIL Resveratrol produk. Ini kerana bahan antioksida yang terkandung dalam vivix mampu mengganggu janin. Jangan risau preggy mom ada set mengandung shaklee buat anda. Selamat untuk mama dan baby.

Mahu rasai kehebatan Vivix Shaklee yang selalu diperbualkan? Jom contact Ayen untuk konsultasi dan tempahan vitamin awet muda uolss ni ok. 🙂

Fadzrin Zainal (017-2071981)

Pengedar Shaklee KLCC, Keramat AU, Setiawangsa dan Wangsa Maju