2017 Surviving Year

15871671_1403410073027088_8740366080385658818_n

Ayen bukan ahli ekonomi hebat yang mampu nak ramal ape nak jadi dengan ekonomi negara kita. Ayen bukan business women yang dah untung juta-juta macam pakcik hot dalam cerita #isterituanihsan yang ada rumah besar istana atau kereta bmw, poshe beraturr dalam garaj. Yang best ada Myvi cute je parking paling tepi mungkin untuk Kak Maznah pergi ke pasar. Hihi.

Continue reading

Advertisements

Bonus Dah Masuk

Biasanya kalau kerja dulu bonus ayen masuk akhir tahun. Masyallah lame betul nak tunggu bonus “masak ranum” untuk dituai. Rase macam tak sabar nak tunggu setiap tahun. Tapi dengan shaklee, setiap tengah bulan setiap SID akan merasa bonus dari shaklee. Bonus Shaklee ni unik sikit. Banyaknya hasil tuaian bonus adalah berpandukan usaha kita. Banyak usaha, banyak hasil. Sikit usaha, gigit jari la gamaknya. Adat berniaga tidak sama dengan keadaan Ayen dulu yang makan gaji.

quality time concept clock

Continue reading