Jom! Jadi Ahli

keahlian

ASSALAMMUALAIKUM dan Salam Sejahtera.

Ramai yang mahu daftar ahli Shaklee dan menyertai rangkaian kami di Shakleepreneur  tapi tak mengetahui bagaimana caranya? Jadi di sini Ayen terangkan bagaimana caranya anda boleh menjadi daftar ahli Shaklee sebahagian daripada kami.

Kami akan memberikan bimbingan A-Z bagaimana anda boleh menjadi ahli Shaklee yang berjaya menjana pendapatan sekurang-kurangnya 4 angka. Kami mempunyai kumpulan sokongan dan mentor yang sangat berjaya.  Percayalah! 🙂

Jom daftar ahli Shaklee dengan kami!

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM69 (seumur hidup) ataupun membuat pembelian melebihi 200 uv  points (pembelian dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian PERCUMA.

Anda cuma perlu menghubungi Ayen dan Ayen dengan berbesar hati akan uruskan urusan pendaftaran anda. Jika mahu pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar juga tiada masalah. Cuma perlu isi borang dan menggunakan ID Ayen 1065824 sebagai sponsor/upline. Jangan malu-malu hubungi Ayen untuk lebih penerangan ya! 🙂

Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ahli Shaklee ialah RM70 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit). Tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jadi jumlahnya totalnya ialah RM 80 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point sebagai ahli Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain untuk mendapatkan bonus/cash back Shaklee. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau minimum purchase.

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian kerana keahlian adalah seumur hidup. Syok kan tak ade expiry date. Berbaloi sangat!

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID Ayen 1065824. Anda akan diberikan bimbingan dari A-Z bagaimana mahu berjaya dengan biz ini. Jika mahu makan sendiri pon Ayen berbesar hati memberi konsultansi produk apa yang sesuai untuk masalah kesihatan anda.

Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisnes Shaklee ?
Tiada masalah! Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula-mula mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID Ayen sebagai sponsor anda, 1065824 Fadzrin Ilyana Zainal.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Shaklee menawarkan 3C,[ Cash, Car dan Convention.]The sky is the limit, mari sertai kami untuk pendapatan lima angka sebulan! Ini bukan cobaan. Ini betul-betul kejadian.

Dengan menjadi ahli di bawah Shakleepreneur Team (menggunakan ID Ayen 1065824 (Fadzrin Ilyana Zainal sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi Ayen di  017-2071981 untuk maklumat lanjut.

Fadzrin Ilyana Zainal (SID : 1065824)

Pengedar Shaklee KLCC, Keramat AU, Setiawangsa dan Wangsa Maju

Advertisements