Founder of Tokey Vitamin KLCC

13336033_1210664512301646_228751713894291349_n

Assalamualaikum & salam sejahtera. Salam perkenalan buat semua. Pertamanya saya ingin mengucapkan ribuan Terima Kasih yang tak terhingga kerana anda sudi singgah dan sedikit sebanyak mendapat manfaat dari website kesihatan ini.

Jom kita berkenalan! Nama saya Fadzrin Ilyana dan ramai kenalan saya lebih gemar memanggil saya dengan gelaran Ayen. Saya adalah Pengedar Shaklee anda di kawasan KLCC, Setiawangsa, Keramat AU dan Wangsa Maju. Ibu kepada 2 cahaya mata dan merupakan full time WAHM (Work at Home Mom). Minat menceburi bidang perniagaan untuk menjana pendapatan tambahan, menambah kenalan (network) dan menambah ilmu dunia dan akhirat. Bercita-cita mempunyai empayar besar dalam perniagaan suatu masa kelak.

Ini adalah antara misi penting saya dalam perniagaan Shaklee:

1) Cuba untuk mencari solusi kepada masalah kesihatan Customer kesayangan saya dengan memperkenalkan produk dan kebaikan Shaklee agar sama-sama merasai kehebatannya. Menarik minat ramai lagi individu di luar sana untuk tampil sihat dan mengekalkan cara hidup sihat kerana untuk berubah semuanya bermula dari anda sendiri dan saya akan tunjukkan jalannya.

2) Untuk membantu lebih ramai individu diluar sana menjana pendapatan tambahan. Tak dinafikan dalam kos sara hidup yang tinggi setiap individu terpaksa melakukan 2 atau 3 kerja agar menjamin kehidupan selesa. Jadi dengan perniagaan Shaklee yang saya perkenalkan, saya merasai ia sangat sesuai bagi mereka yang menjalani kehidupan sangat sibuk tapi mahu income lebih.

3) Untuk membantu lebih ramai ibu-ibu (suri rumah) memulakan home based business. Dengan Shaklee yang hanya bermodalkan RM80 untuk sepanjang hanyat, para suri rumah juga mampu menjana income sendiri dan pada masa yang sama dapat menguruskan anak. Sesungguhnya Shaklee amat mudah dan memang direka untuk mereka yang sibuk tapi masih mampu membina legasi perniagaan sendiri.

SEMUA ORANG BERHAK MEMILIKI PERNIAGAAN & MEMILIKI KEHIDUPAN IMPIAN!

Siapa yang tidak mahukan:

*Money Freedom
*Time Freedom
*Health Freedom

Yang penting usaha dan jangan berputus asa.

12771953_974733782562745_5420970439974752313_o

Jangan malu dan segan untuk hubungi saya sekiranya anda ingin tahu dengan lebih lanjut produk-produk Shaklee dan apa yang Shaklee boleh tawarkan untuk kesihatan anda. Saya di sini amat berbesar hati untuk menolong dan berkongsi informasi bersama dengan anda. Jom kekal sihat dengan Shaklee!

Telephone/Whatsapp/SMS : 017-2071981
Email : tokey.vitamin.klcc@gmail.com
SID : 1065824

Declaimer
All statements in this blog have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Hakcipta
Sebarang penulisan di laman Tokey.Vitamin.KLCC ini adalah perkongsian peribadi. Dilarang utk dicetak atau disalin. Sekiranya ia bukan bertujuan utk perkongsian ilmu. Semua tawaran, giveaway dari Tokey.Vitamin.KLCC ekslusif dari saya ia tidak berkaitan dgn mana-mana pihak ketiga.

Advertisements