Posted in Set Imun Booster, Testimoni

Resveratrol Terkandung dalam Vivix Shaklee Senjata Hebat Buat Pesakit Kanser Ini

Berjuang melawan kanser memerlukan kekuatan serta semangat yang tinggi bukan sahaja oleh pesakit itu sendiri, tetapi juga ibubapa, sanak saudara yang berada disekeliling. Apatah lagi perasaan seorang ibu Saadiah Arbain yang tidak pernah putus asa berikhtiar dan berdoa serta yakin bahawa anaknya boleh pulih kembali dengan izin Allah walaupun anak beliau menghidapi penyakit Barah tahap 4 yang sangat kritikal.

wp-image-542390150jpg

Sejak anak beliau disahkan menghidap barah tahap 4 pada tahun 2011, rutin kehidupan mereka sekeluarga telah berubah 360 darjah di mana mereka terpaksa berulang alik ke hospital untuk rawatan kimoterapi, dan dilarang berjumpa orang luar untuk mengelak jangkitan kuman.

Ayen galakkan anda di luar sana menonton video ini bukan sahaja untuk mengetahui apa yang dilakukan sehingga dapat sembuh, tetapi bagaimana tabahnya hati seorang ibu yang dapat terus positif memberi semangat kepada anaknya yang lemah semangat dan down sewaktu saat-saat sukar sebagai seorang pesakit kanser. Mungkin apa yang diikhtiarkan oleh ibu ini dapat membantu anda di luar sana yang mempunyai pengalaman yang sama dengan ibu tabah ini.

Apakah yang beliau lakukan untuk keluar dari masalah ini sehingga berjaya pulih sepenuhnya dari kanser tahap 4 ini dan kini anaknya berjaya menyaingi pelajar lain untuk cemerlang dalam pelajaran?

Jemput tonton kisah ini untuk manfaat semua.

Tempahan dan konsultasi boleh hubungi:
.
Fadzrin Zainal
Whatsapp : 017-2071981
Pengedar Shaklee KLCC, Keramat AU, Setiawangsa dan Wangsa Maju
FB Page : Tokey.Vitamin.KLCC

DISCLAIMER : Statements contained in this page have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products or testimonials are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s