Natural Beauty! Tak Perlu Make up Dah!

kulit-cantik-tanpa-mekap

Kali ini Ayen nak kongsikan pengalaman seorang pengguna Shaklee yang sangat berpuashati setelah mengamal Vitamin C, Vitamin B Complex, Vitamin E dan ESP. Vitamin untuk kulit cantik ini memang sangat terkenal, ramai yang berpuas hati dengan apa yang mereka makan kerana bukan sahaja mereka mendapat kulit yang bersih tanpa cela, kesihatan mereka juga lebih baik, badan cergas, kurang demam dan selsema dan sentiasa bersemangat menjalani rutin harian.

OK. Jom baca testimoni ini.

Nampak perubahan selepas ambil VITA C, VITA E, B-COMPLEX dan ESP

Tengok gambo kt sebelum tu makan vita C tp dari brand lain tp x jadi apa2 pun uols..muka pun ala2 jambatan x siap gittew..coreng sana coreng sini..parut jerawat toksah ckpla merata2 ada..belum masuk lg kawah bulan..mekap pun tetap nampak buroks jugak k..
Alhamdulillah selepas sembang dgn kak Zura Betty ,beliau yg suggest sy minum ESP Shaklee..after 2 minggu consume ESP memang terasa ada perubahan terus beli pulak GLA Complex Shaklee x saba2 nk kulit cantik okey…slps sebulan memang sangat2 berpuas hati dgn produk ni..then terus mkn Set D ( VITA C, VITA E, BCOMPLEX) utk dpt hasil yg lg POWER…Alhamdulillah….tak mau tukar yang lain dahhhhh…..Sekarang x perlu nk mekap tebal sampai 3 inci dh k…just sapu compact powder & celak sikit je..memang ESP ni boleh dpt cun lahhhhhh…..

blogger-image-1101807112

Wah, teruja sungguh bila baca testimoni kawan- kawan. Sebenarnya apa yang paling bagus tentang Shaklee ini, ianya selamat. Tiada kesan yang memburukkan kesihatan kerana ianya dihasilkan daripada bahan semulajadi. Ramai yang dah merasai faedahnya, dan jika berminat boleh hubungi Ayen untuk mendapatkan Set Kulit Cantik ini.

Fadzrin Zainal
Whatsapp : 0172071981
Pengedar Shaklee KLCC, Keramat AU, Setiawangsa dan Wangsa Maju
FB Page: Tokey.Vitamin.KLCC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s