Bonus Dah Masuk

Biasanya kalau kerja dulu bonus ayen masuk akhir tahun. Masyallah lame betul nak tunggu bonus “masak ranum” untuk dituai. Rase macam tak sabar nak tunggu setiap tahun. Tapi dengan shaklee, setiap tengah bulan setiap SID akan merasa bonus dari shaklee. Bonus Shaklee ni unik sikit. Banyaknya hasil tuaian bonus adalah berpandukan usaha kita. Banyak usaha, banyak hasil. Sikit usaha, gigit jari la gamaknya. Adat berniaga tidak sama dengan keadaan Ayen dulu yang makan gaji.

quality time concept clock

 

Berapa bonus Ayen? Alhamdullilah buat masa ni merasalah bonus 3 angka dari shaklee buat belanja anak-anak, suami dan mama Ayen. 🙂

Segalanya untukmu. Keluargaku Syurgaku

Segalanya untukmu. Keluargaku Syurgaku


Selalunya setiap kali bonus masuk Ayen akan beli lauk best2 macam ketam, udang besar, sotong gemuk2 kat pasar dan masak sendiri buat famili tercinta. Rasa lagi berkat sebab dari air tangan sendiri. Lagi satu puas makan sekeluarga sebab kuantitinya banyak kalau masak sendiri di rumah. Suami ayen pulak memang jenis suka makan masakan isteri di rumah banding makan di kedai. Sedap sangat kot isteri die ni masak..aaahhaakkss..

Selain dari tu dari bonus shaklee ni ayen dapat juga belikan anak-anak Ayen mainan kesukaan mereka. Walau bukan jenama hebat tapi happy je mereka main.

Insyallah bonus next week dah siap planning untuk bawa anak dan suami untuk short gateway. Ayen “payung” duit hotel. Lepaslah budget sikit untuk suami ayen nak cover betul tak. Suami isteri kenalah berganding bahu.

Jika orang cakap sikit aje ayen ko dapat bonus ni..Tapi ini rezeki hasil titik peluh dan usaha sendiri. Serius lain perasaannya banding makan gaji dulu. Sikit tapi berkat. Sikit tapi mencukupi. Tapi ini bukan bermakna Ayen tak nak usaha lebih lagi. Sebenarnya ini lagi membuatkan Ayen nak usaha lebih kuat sebab banyak yang ayen nak berikan pada famili ayen. Sebab mereka la WHY-factor Ayen menceburkan diri dalam shaklee. Mereka jugalah tulang belakang yang sentiasa menyokong dan mendoakan Ayen. Tanpa mereka pincanglah segalanya.

Best ke BEST bonus shaklee ni? Mahu turut serta merasai kemanisan cash bonus dari shaklee? Jom contact ayen

#tsunamishaklee
#tsunamishakleeayen
#kpi1hari1blogpost
#task38

Fadzrin Zainal
0172071981
Pengedar Shaklee KLCC, Setiawangsa, Keramat AU dan Wangsa Maju
Tokey.Vitamin.KLCC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s