Resveratrol? Apakah ini?

VIVIX SANGAT KAYA DENGAT RESVERATROL

Apa pula Resveratrol ni?bunyi macam pentrol je kan.

Resveratrol adalah salah satu bahan yang dicampurkan untuk menghasilkan Vivix. Ia satu sebatian semulajadi yang terdapat dalam sesetengah tumbuhan, buah-buahan, biji, anggur dan produk dari anggur.

Vivix Shaklee

Vivix Shaklee


Seperti terkandung dalam info grafik ini, Resveratrol mempunyai aktiviti polifenolik dan antioksidan yang didapati berpotensi meningkatkan kesihatan dan kesejahteraana hidup. Kajian juga menunjukkan bahawa resveratrol melawan penuaan selular dan memanjangkan jangkahayat sel selular, yang mungkin mempunyai kesan positif ke atas DNA, kesihatan selular, dan metabolisme.

Jadi tak hairanlah bagi mereka yang konsisten consume Vivix Shaklee mampu tampil 25 tahun lebih muda dari usia sebenar dan taraf kesihatan mereka semakin meningkat!

resveratrolSebelum mengambil apa-apa product yang mempunyai kandungan resveratrol tinggi anda perlu tahu beberapa perkara.

  • kandungan resveratrol mesti lah dari sumber semulajadi dan selamat untuk diambil.
  • 99% pure trans resveratrol
  • Jenama produk mesti la confirm selamat. Ambil saja vivix shaklee sebab memang ada ujian klinikal dan landmark study yang comprehensive membuktikan shaklee product benar2 selamat dan berkesan.
  • PREGGY WOMEN TAK BOLEH AMBIL Resveratrol produk. Ini kerana bahan antioksida yang terkandung dalam vivix mampu mengganggu janin. Jangan risau preggy mom ada set mengandung shaklee buat anda. Selamat untuk mama dan baby.

Mahu rasai kehebatan Vivix Shaklee yang selalu diperbualkan? Jom contact Ayen untuk konsultasi dan tempahan vitamin awet muda uolss ni ok. 🙂

Fadzrin Zainal (017-2071981)

Pengedar Shaklee KLCC, Keramat AU, Setiawangsa dan Wangsa Maju

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s