LANDMARK STUDY…Pentingkah Golongan Marhaen Macam Saya Ambil Peduli?

“Landmark” bermaksud mercu tanda bagi sesuatu tempat. Kalau kita nak pergi tempat yang jarang-jarang kita pergi selalunya kita akan mencari apa landmark/mercu tanda yang boleh kita jadikan rujukan..macam dulu saya bersekolah di Teluk Intan..mostly orang akan tahu mercu tandanya adalah menara condong ala2 menara pisa tu. Kalau di Kuala Lumpur mostly foreigner akan refer kepada menara berkembar petronas. Dan lagi best selalunya jika ada yang mahu berkunjung ke rumah saya..saya jadikan pagar jiran sebelah rumah saya yang sememangnya unik sebagai landmark…confirm tak sesat.

Tapi apa pula maksudnya “Landmark Study”? Dan apa kena mengena dengan Shaklee? Kenapa penting sangat Landmark Study ni kepada Shaklee?

Perlukah kita ambil tahu???

Perlukah kita ambil tahu???

 

Landmark Study ini merujuk kepada kajian yang dibuat secara menyeluruh dan hasil dari kajian ini akan digunakan sebagai rujukan oleh seluruh pakar dalam bidang tersebut. Samada result dari kajian ini bagus atau tidak, ia akan menjadi penanda aras bagi bidang tersebut. Kajian dijalankan oleh pihak ketiga (third part) dalam bidang itu maka memang tiada unsur “bias” atau unsur “udang di sebalik batu”. Setelah selesai, hasil kajian akan di”publish” ke seluruh dunia. Jika baik keputusannya gah lah produk/organisasi itu. Tapi jika buruk hasil kajiannya satu dunia tau dan boleh melingkup sesebuah organisasi itu.

Besar kan risiko jika sesuatu organisasi itu setuju untuk menjalankan Landmark Study ini. Dan atas sebab risiko inilah bukan semua pengeluar produk mahu jalankan landmark study ini.

Tapi risiko inilah yang telah diambil oleh Roger Barnett bagi membuktikan bahawa produk shaklee benar-benar bagus dan bukan hanya dibibir SID atau penggemarnya sahaja. Semua sudah terbukti dalam Landmark Study ini.

Jadi kenapa pentingnya Landmark Study ni kepada Shaklee adalah untuk membuka mata dan membuktikan seluruh dunia bahawa produk shaklee benar-benar SELAMAT..BERKESAN,,dan MESRA ALAM.

Jadi KITA MESTI AMBIL PEDULI sebab diluar sana sungguh banyak produk kesihatan yang kita sendiri tidak tahu status “selamat”nya. Nak selamat ambil lah SHAKLEE! sebab bukan omongan kosong tapi sudah terbukti oleh landmark study yang dijalankan.

Anda boleh study result landmark study seperti dalam gambar ini.

14068163_1273524966015600_7137847044759494946_n

13920839_10210042242403293_7829025696292469590_n

Belum terlambat untuk anda nak beralih kepada Shaklee!

Konsultasi dan tempahan produk Shaklee boleh hubungi Ayen.

Fadzrin Zainal (017-2071981)

Pengedar Shaklee KLCC, Keramat AU, Setiawangsa dan Wangsa Maju

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s